Start Inhoud Zoeken

Bestelling DVD

Bestelling DVD Detail soft PG30b FAQ


 

Bestel hier (NL) Order here (EN)
  • De dvd kan besteld worden aan € 25, inclusief verzendkosten.
     

  • Onze dvd2017 verscheen op donderdag 23 maart 2017.

Algemene verkoopvoorwaarden

  • Deze dvd wordt enkel verkocht aan natuurlijke personen, dus niet aan vzw's en bedrijven van welke ondernemingsvorm dan ook. Derhalve geven wij geen factuur, uw bankafschrift is het enige betalingsbewijs.

  • Een bestelling of reservatie van een dvd blijft 14 kalenderdagen geldig. Indien in deze periode de dvd niet werd betaald, vervalt de reservatie van de dvd.

  • Leveringen zijn slechts mogelijk zolang de voorraad strekt.

  • Een bestelling wordt pas verzonden van zodra de betaling werd ontvangen.

  • Gemiddeld duurt het 10-14 dagen vooraleer u de dvd aan huis ontvangt. Wij verzenden slechts éénmaal per week.

Betaal

Prijs

De verkoopprijs bedraagt slechts 25,00 EUR, inclusief verzendkosten.

De tarieven zijn netto voor de begunstigde. Eventuele kosten zijn volledig ten laste van de opdrachtgever.

To order and pay the dvd from countries outside of Europe, such as Australia, Canada, USA, China, Brasil ..., please contact us first: dvd@pro-gen.be. You will be contacted by e-mail after 5 working days in order to be informed about the price of the dvd, shipment always included, and to settle the payment methods.

Betaling

KBC: 454-4132351-26
IBAN: BE59 4544 1323 5126
BIC (Swift): KREDBEBB
Vermelding:
DVD 2017

PRO-GEN GG LIMBURG, Emile Van Dorenlaan 44, B-3600 GENK (Belgium)

Verkooppolicy

In eerste instantie werd deze dvd "Genealogie uit Limburg" uitsluitend ter beschikking gesteld aan de leden van de "PRO-GENgebruikersgroep LIMBURG" die participeerden in onze projecten.

Als vereniging krijgen wij van andere genealogen dikwijls het verzoek of het niet mogelijk is deze dvd te koop aan te bieden. Het voornaamste motief is dat vooral een beginnende genealoog en/of PRO-GENgebruiker ook baat kan hebben bij deze dvd.

Het bestuur van de "PRO-GENgebruikersgroep LIMBURG" heeft zich hierover uitvoerig beraad en liet haar leden hierover beslissen tijdens de bijeenkomst op 25 november 1999.  De leden van de "PRO-GENgebruikersgroep LIMBURG" beslisten unaniem dat de dvd mag verkocht worden.  Eenzelfde reactie ontvingen wij van onze leden via internet in 1999.